Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.

Top Breeder Power - Adult Medium

TRAINER TOP BREEDER zahŕňa kompletnú stravu pre šteňatá a dospelé psy pre bežnú aktivitu a pre záťaž (agility, dancing). Krmivo je špeciálne pripravené pre jednotlivé kategórie veľkostných plemien (malé, stredné a veľké). Je rozdelené do štyroch produktových radov (špeciálne, výkon, výcvik, výdrž) je pripravené s najkvalitnejších prírodných surovín.

18kg balenie

47,00 €
S DPH
Na objednávku
Obľúbiť0
Pridať do zoznamu želaní
Súvisiace produkty
Žiadne položky
Popis

Kompletná super prémiová strava pre dospelých psov stredných plemien.

TRAINER ® TOP BREEDER zahŕňa kompletnú stravu pre šteňatá a dospelé psy pre bežnú aktivitu a pre záťaž (agility, dancing). Krmivo je špeciálne pripravené pre jednotlivé kategórie veľkostných plemien (malé, stredné a veľké). Je rozdelené do štyroch produktových radov (špeciálne, výkon, výcvik, výdrž) je pripravené s najkvalitnejších prírodných surovín, pričom je receptúra pripravená tak, aby reagovala na osobitné potreby psov v rôznych fázach života.

Adult Medium je formula, podporujúca všeobecnú pohodu zvieraťa.

Slávka pyskatá (Perna canaliculus) poskytuje živiny s blahodárnymi účinkami na zdravie kĺbov.

Jablkový extrakt takmer neobsahuje bielkoviny a má málo sacharidov. Mimoriadne je bohatý na vitamíny a stopové prvky. Extrakt má vysoký obsah draslíka, obsahuje až 30% vlákniny. Regeneruje a očisťuje organizmus, znižuje hladinu cholesterolu a cukru v krvi. Pomáha pri hnačke a zápche. Je osvedčený prostriedok pri ťažkostiach s kĺbmi. Podporuje odolnosť voči chorobám. Algae Spirulina (Arthrospira Platensis), jej zloženie je nápomocné pri liečení rakoviny a prečistení organizmu. Naviac obsahuje stopové prvky, karotenoidy a všetky amínokyseliny, tak ako mäso.

Aloe vera je prírodný olej bohatý na živiny zabezpečuje u psa jeho rýchlu revitalizáciu a regeneráciu. Očisťuje organizmus od zbytočných a škodlivých látok harmonizujúci účinok zvyšuje celkovú pracovnú schopnosť a schopnosť znášať aj zvýšenú psychickú a fyzickú záťaž zvyšuje obranyschopnosť / imunitu / bunečnú aj protilátkovú. Má proti alergický účinok, ničí baktérie, vírusy a plesne ( pričom nepoškodí baktérie, ktoré organizmus psa potrebuje).

ZLOŽENIE: kukurica, sušené kuracie a morčacie mäso 25%, ryža 12%, čerstvé kuracie a morčacie mäso (min.10%), bravčová masť, hydrolyzované kuracie bielkoviny, dužina z repy, ľanové semienka, sušené ryby, vláknina z hrachu, pivovarské kvasnice, vitamíny a minerálne látky, morská riasa (Arthrospira platensis), Slávka pyskatá (Perna canaliculus), jablkový extrakt.

ANALÝZA: vlhkosť 8%, N-látky 26%, tuky 15%, vláknina 2,3%, popol 6,5%, Vápnik 1%, Fosfor 0,8%.

VITAMÍNY-MINERÁLNE LÁTKY: (na kg produktu) Vitamín A 16.200 IU., Vitamín D3 1.215 IU., Vitamín E (alfa-tokoferol). 254 mg, Meď (síran meďnatý pentahydrát) 18 mg.

DOPORUČENÉ DÁVKOVANIE:


BALENIE: 18kg

Detaily produktu
Reviews

Menu

QR kód

Nastavenia

Zdieľať

Vytvoriť si zdarma účet na používanie zoznamu obľúbené.

Zaregistrovať sa

Vytvoriť si zdarma účet na používanie zoznamu prianí.

Zaregistrovať sa